Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Mooie weer zorgde voor ware overrompeling schaatspiste (fotoalbum)

maandag 30 dec 2013

Maandag 30 december - Gisterenavond viel het doek over de schaatpiste met echt ijs, die drie weken lang centraal stond in de animatie rond de kerstdagen op de Mariënparking. De voorbije periode vonden bijna 3000 schaatsers de weg naar het centrum. Het Zateam dat de ijspiste de laatste week uitbaatte en onderhield, kon de toevloed amper volgen. Gisterennamiddag kon je op de koppen lopen en daar zal het mooie zonnige weer zeker voor iets tussengezeten hebben. De sfeer was meer dan gezellig met heelwat gezinnen die zonder meer genoten van de mogelijkheid. Ook de scholen maakten de voorbije weken veelvuldig gebruik van de kans om te schaatsen. Voor de Hoeilaartse scholen was het zelfs gratis.
 
Of het warme weer een grote invloed heeft gehad op de uitbatingskosten, het ijs koud houden, is nog niet bekend, maar dat het initiatief gelukt is, daar kan moeilijk aan getwijfeld worden.