Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Mosselen eten voor De Kerselaar

maandag 04 okt 2010

Op zaterdag 9 oktober 2010 (van 18u tot 22u) en op zondag 10 oktober 2010 (van 11u30 tot 16u) organiseren de vriendenkring van De Kerselaar hun jaarlijks mossel- en kipfestijn.
Dit zal dit jaar doorgaan in de zalen van het Lindenhof, Overijsesteenweg te Hoeilaart.
 
De Kerselaar is een tehuis voor personen met een handicap. De opbrengst van hun eetfestijn gaat integraal naar de noden van de bewoners van de Kerselaar. Het nieuwe bouwproject “ De Kerselaar 2010 “ staat volop in de steigers. Dit bouwproject moet woongelegenheid garanderen voor 36 van de huidige bewoners. Vermits slechts 50% van de totale kostprijs van dit bouwproject gefinancierd wordt door de hogere overheid, moet de vriendenkring en de VZW op zoek gaan naar alternatieve middelen om dit bouwproject betaald te krijgen.
Daarom een warme oproep naar iedere Hoeilander om deze mensen hierbij actief te steunen. U kan uw bijdrage leveren door langs te komen naar hun jaarlijks eetfestijn. Een gift mag u ook altijd storten op hun rekening 068-2053363-94.
Wees ervan overtuigd dat u komst een echte steun is voor de vele vrijwilligers die zich elke dag inzetten om van De Kerselaar een ware thuis te maken.
 
Voor meer informatie over De Kerselaar : http://users.telenet.be/dekerselaar