Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Nieuw verkeersbord!

donderdag 28 okt 2010

Wij schreven er al over op 14 oktober, de verkeerssituatie ten gevolge van de werken aan het 3de en 4de spoor, rond de Nilleveldstraat, zorgt voor zeer veel overlast. Vrachtwagens rijden continu door de Guldensporenlaan. 
 
Op de infovergadering werd dit haast tegensgesproken door de aannemer en Infrabel, maar de bewoners weten beter. (klik 'lees verder')  
 
Als reactie op de vergadering verscheen eind vorige week een nieuw verkeersbord aan het begin van de Guldensporenlaan (zie foto).
 
Of dit nu resulteert in het zich houden aan de afspraken, kunnen we u nog niet melden. Toen we de foto trokken was het deel van de Nilleveldstraat naar de Hazendreef volledig afgesloten door een kraanwagen, waardoor de Guldensporenlaan in ieder geval de enige uitweg was voor het zware verkeer. 
Wij houden u op de hoogte. 
 
Lees ook het volgend artikel: Flauwe infovergadering 3de en 4de spoor