Nieuwe brood- en banketzaak op het gemeenteplein (terug van weggeweest)

donderdag 05 jun 2014

Donderdag 5 juni - Gisteren opende op het gemeenteplein de nieuwe bakkerij Royal. De zaakvoerders, Joachim Riedl en Catherine Van Laethem verlieten Hoeilaart, de vroegere bakkerij Royal in de Marcel Félicéstraat, zeven jaar geleden, om in Huldenberg  een nieuwe zaak op te starten. Sindsdien gaat het hen voor de wind en is er ook een filiaal opengegaan in Neerijse. Nu dus, sinds 4 juni, hebben zij een derde winkel.Je vindt bakkerij Royal op het Gemeenteplein, op de plaats waar tot voor kort het Landbouwkrediet gevestigd was. Joachim en Catherine zijn dus terug van weggeweest. 
Bakkerij Royal biedt het volledige assortiment brood en koffiekoeken, een grote keuze aan taarten ... Alles wordt vers gebakken in Huldenberg. 
De zaak is geopend van 7u tot 18u30 en de zondag tot 13u. De sluitingsdag is de dinsdag.Wij sprongen alvast even binnen en troffen er bekende gezichten: de twee winkeldames (zie foto), Véronique Joly en Marleen Bollaerts.
 
Hoeilander.be wenst de bakkerij Royal proficiat en veel succes. Het is goed voor de lokale handel dat er een nieuwe, volktrekkende handelszaak is bijgekomen op het Gemeenteplein.