Ook voor vader heeft de Wereldwinkel alles in huis!

dinsdag 03 jun 2014

Op zondag 8 juni 2014 is het Vaderdag! Een uitgelezen moment om vader eens te verrassen met een FAIR cadeau. Breng een bezoek aan de Wereldwinkel in Hoeilaart en laat u inspireren. Wij kunnen leuke cadeau korfjes maken voor alle soorten papa's!
Voor de BourgondischePapa hebben wij eigenlijk heel veel keuze in onze Wereldwinkel. Wat te denken van een mooie fles Pisco, koel te schenken, puur te drinken, met aroma's van honing, gedroogde bloemen en een hint vanille.Of een fles BIO Rum; fris en eenvoudig met cacao, citrus en een tikkeltje vanille.
 
Om zo te drinken maar ook zeer geschikt voor het maken van cocktails. Ook is er een ruim aanbod aan rode en witte wijn, en dat alles kun je aanvullen met fijne nootjes, gedroogde vruchten of lekkere chocolade.
 
Voor de BIO PAPA , die zich extra bewust is van duurzaamheid en daarom kiest voor BIO, hebben wij een rijk assortiment aan Fairtrade producten met een BIO label, want Bio en Fairtrade zijn een perfecte match. Stel je eigen kadomand samen met die BIO producten, die papa het allerlekkerst vind.
 
Voor de SPEELSE PAPA hebben een keuze aan houten puzzels, spelletjes die je bier of wijn kennis testen of een voetbal. En daar past dan nog heel goed een mandje gevuld met chocolade, snoepjes of nootjes bij.