Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Open Bedrijvendag bij Luc De Kock

woensdag 22 sep 2010

Op 3 oktober 2010 is het de nationale Open Bedrijvendag. Die dag openen verschillende grote en kleinere bedrijven in heel het land hun deuren voor het gewone publiek zodat iedereen kan kennismaken met de diverse activiteiten die deze bedrijven uitvoeren.
 
Hoeilaart is trots dat ook een Hoeilaarts bedrijf deelneemt aan deze nationale Open Bedrijvendag, namelijk de onderneming LUC DE KOCK NC – DE KOCK SOLARTECH
 
De firma ‘Luc De Kock – Solartech” is een familiebedrijf met reeds meer dan 88 jaar evaring in dakwerken en bijna 10 jaar in fotovoltaïsche installaties :
 
De Kock Solartech

  • Dakwerken
  • Sanitair
  • Zonne-energie

 
Luc Dekock, Hilde Vanloock en hun medewerkers verwelkomen u graag in hun bedrijf op zondag 3 oktober a.s. tussen 10 en 17u.
 
Josse Biesmansstraat 18
1560 Hoeilaart
T. 02 657 02 50
info@lucdekock.be
www.lucdekock.be