Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Open brief aan het schepencollege!

woensdag 06 nov 2013

Wij kregen deze brief binnen:
Als ik de uitleg van mevrouw Luyckx van TUCRail goed begrepen heb, worden de rioleringswerken in de Vosdellestraat uitgevoerd op vraag van de gemeente.
Indien dit zo is, vraag ik mij toch af waarom de gemeente niet wat meer inspanningen doet om de veiligheid, mobiliteit, toegankelijkheid en het comfort van de buurtbewoners, te vrijwaren?
Hoe moeten wij buiten en binnen geraken, en wat moet er gebeuren in geval van ongeval en brand? Waar moeten mij ons vuilnis laten en wie zorgt ervoor dat onze woning bereikbaar is voor leveranciers?
 
Is dit vergetelheid of onverschilligheid of gewoon ‘we zien wel’?
 
Ik heb het ganse weekend binnen gezeten, een uitnodiging voor een uitstap moeten afzeggen en woensdag moet ik mijn workshop activiteiten bij een vriendin laten doorgaan.
Hoelang nog denken jullie deze toestand nog te banaliseren en mij elke bewegingsvrijheid te ontzeggen?
 
Met vriendelijke groet,

Micheline Baetens
Vosdellestraat 37
1560 Hoeilaart