Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Politienieuws

donderdag 25 aug 2011

Tussen dinsdag 23 augustus om 18.00 uur en woensdag 24 augustus om 07.30 uur werd er ingebroken in een bedrijf langsheen de Baron J.de Dixmudestraat te Hoeilaart. Een zijruit van het magazijn werd  ingeslagen.  De daders doorzochten de werkruimte. Woensdag 24 augustus om 14.27 uur bemerkte de eigenaar van een handelszaak op het Gemeenteplein te Hoeilaart schade aan de voordeur. Het is niet uitgesloten dat de schade werd aangebracht tijdens de nacht van dinsdag 16 op woensdag 17 augustus toen nog drie andere handelszaken slachtoffer werden van gelijkaardige feiten.De snelheidsradars die de bedoeling hebben de aandacht van de bestuurders te trekken inzake snelheid, leverden volgende resultaten op:Op de Waversesteenweg was de gemiddelde gemeten snelheid 41 km/h en de hoogste 105 km/h. Op de Overijsesteenwezg was dit 34 en eveneens 105 km/h.