Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Provincie stimuleert betaalbaar wonen

dinsdag 30 nov 2010

De gemeente heeft van de provincie een principieel akkoord gekregen voor de ontwikkeling van het woonuitbreidingsgebied aan de Waversesteenweg en de Nilleveldstraat.

Hierdoor kunnen er nu 64 bijkomende woongelegenheden gecreëerd worden. De klemtoon van het project ligt op het aanbieden van betaalbare kavels en woningen.
 
Er worden eveneens acht sociale koopwoningen en acht sociale huurappartementen aangeboden. 'Belangrijk is dat er veel aandacht zal gaan naar de inpassing van de woningen in het landschap en naar de ontwikkeling van verschillende woonsoorten. Er wordt gekozen voor een breed openbaar domein met voldoende ruimte voor een volwaardige groenaanleg.