Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Publiek kiest voor Hoeilaartse Naike

maandag 30 aug 2010

Naike Huygelen, rechts op de foto, presteerde het vorige zaterdag in Overijse, om de publieksprijs "Druivenkoningin 2010" in de wacht te slepen. In de eindrangschikking werd ze vijfde wat het beste Hoeilaartse resultaat is tot nu toe.

Naike woont in de wijk Krekelheide. Tegenwoordig speelt ze toneel maar ze heeft vier jaar chiroleiding in Overijse achter de rug. Naike studeerde aan het Koninklijk Atheneum van Etterbeek en daarna geschiedenis aan de VUB. Het volgend schooljaar volgt ze een lerarenopleiding. Op dit ogenblik zit zij aan de inschrijfbalie van de VUB, als vakantiejob.

Naike wilde Druivenkoningin worden omdat zij het enorm boeiend vindt om nieuwe mensen te ontmoeten en te komen op plaatsen waar je normaal gezien nooit zou terechtkomen. "Ik houd ook van de streek en haar druiven en zou deze heel erg graag willen vertegenwoordigen en anderen inlichten over de kwaliteiten ervan, zei ze voor de finale. Door samen te werken met de gemeente en anderen kunnen we plannen uitdenken ter promotie van de troeven die Overijse en de rest van de druivenstreek hebben. Er is ook nog nooit een meisje uit Hoeilaart druivenkoningin geweest. Misschien wordt dat eens tijd" lacht Naike die duidelijk een vlot, nieuwsgierig en vrolijk meisje is.

Het publiek heeft ze in elk geval ingepakt en welke prijs is nu de belangrijkste? De publieksprijs natuurlijk.  

Foto: Hans Deveuster