Radio Zoniën dag 6 en 7, zelfs de telefoon werkt! (fotoalbum)

woensdag 24 nov 2010

Het reünieweekend van Radio Zoniën komt nu toch wel zeer dichtbij. De voorbije dagen berichtten wij u over de opbouw. Maandag en dinsdag waren op dat vlak wel bijzonder hectisch. Er komt evenveel bij kijken als bij jaren uitzenden, zelfs al is het maar een weekend. Het signaal bij de luisteraar brengen, was de opdracht die de technische ploeg tussen de tanden kreeg want anders is er gewoon geen radio. De digitale streaming van het signaal, de technische samenwerking met HITFM ... alles was dinsdagnacht middernacht klaar.
 
Zelfs de telefoonmodule werkte. Nu is dat laatste misschien niet zo abnormaal, het was wel het laatste hoofdstuk uit een lang technisch dossier. Gelukkig vind je tegenwoordig alle gebruiksaanwijzingen op het Internet. Koppel je dat met het vakmanschap van Dieter en C° dan mag zo'n module nog zo weerbarstig zijn, getemd wordt ze. 
 
Is alles nu klaar? Ja. Nog een tweede Internetlijn voor de nieuwsredactie is het enige wat vandaag nog moet gelegd worden, maar vergeleken met al het andere is dit 'piece of cake'.Dinsdag was er ook de laatste voorbereidende vergadering. De sfeer is goed, het enthousiasme groot.
 
Wij hebben de twee dagen opnieuw in een fotoalbum gegoten. Dat vind je hier. 
 
Alle fotoalbums van de voorbije dagen vind je onder de knop cultuur in de titelbalk.