Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Scouts op kamp vertrokken (enkele foto's)

donderdag 11 jul 2013

De leden, leiding en kookploeg van de Korrelaar, onze scouts en gidsen, vertrokken deze voormiddag op kamp. Een 70-tal enthousiaste kinderen werden uitgewuifd door heel wat ouders en grootouders aan de jeugdlokalen 'De Joengele'. Met pak en zak en vergezeld van gemeentelijke camionette en container met materiaal trekken ze er voor minstens een week op uit.
 
De kapoenen en welpen (de jongste leeftijdsgroepen) kamperen tot woensdag 17 juli in Amel, een klein dorpje tegen de Duitse landsgrens. Hen stond vanmorgen een lange busrit te wachten maar dat zal de pret zeker niet kunnen bederven. Volgende week zullen de ouders hopelijk alleen maar blije gezichten zien wanneer ze zelf een kijkje kunnen nemen op het kampterrein, dat voor de gelegenheid helemaal omgetoverd wordt in het kampthema 'Hollywood'.
 
De jongverkenners en verkenners blijven dichter bij huis en trekken richting Lettelingen, een deelgemeente van Edingen. Ook hier zullen de jongeren zich voor 10 dagen in Hollywood wanen, een kampthema dat ongetwijfeld ook voor hen tot de verbeelding spreekt. De oudste groepen keren terug op zaterdag 20 juli.

 
Tegen die tijd maakt Chiro Reynaert-Kadolleke zich klaar voor hun 10-daags kamp dat, net als 10 jaar geleden, richting Meerle (deelgemeente van Hoogstraten) gaat.
 
Foto's: M