Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Sfeervol Lindeke Kermis

zondag 29 aug 2010

 
Het laatste weekend van de zomervakantie is voorbehouden aan Lindeke kermis, het wijkfeest van de meest volkse buurt van Hoeilaart, met een dorpsgeschiedenis om u tegen te zeggen.

Lindeke Kermis staat voor gezelligheid, animatie en lekker eten en drinken. Alhoewel de zomer dit jaar al beter gedaan had, viel het met zon en regen nogal mee. Feest vieren men hier in het centrum van de gemeente altijd goed gekund.

Burgemeester Jeannine' mag tevreden terugblikken op editie 2010 die volledig in het thema stond van het kaartspel "21". Alles was weer prima georganiseerd en er was  animatie voor alle leeftijden. Update 20 uur:

Rond 19 uur kreeg het Lindeke een zware regen- en windbui te verwerken waarbij de tenten er moesten aan geloven. Gelukkig enkel wat materiële schade. Daarna ging het feest opnieuw door.