Sint-Clemensschool in de ban van Destiny Africa (enkele foto's)

vrijdag 25 apr 2014

Vrijdag 25 april - Het Destiny Africa Kinderkoor was dinsdag te gast in de Sint Clemensschool in Hoeilaart. Met de paasvakantie net achter de rug konden de leerlingen al onmiddellijk smaken van een culturele en hartverwarmende ervaring. De kinderen van Destiny Africa waren pas aangekomen maar toch al goed uitgeslapen en dus klaar om de Hoeilaartse kinderen te ontmoeten.
 
Het openingsnummer op de drums zette onmiddellijk de toon: energie, creativiteit en enthousiasme. Inderdaad, doorheen het optreden werd er zo hevig gedanst dat je zelfs alleen al, door er naar te kijken, moe van zou worden. De kinderen konden er niet genoeg van krijgen. Elk lid stelde zich zelf voor en proclameerde met trots zijn/haar toekomst droom : lerares, advocaat, dokter of piloot worden. Een leven vol hoop en toekomst.
 
De ritmes werkten zo aanstekelijk dat op het einde van de voorstelling alle kinderen samen de grond van de turnzaal deden daveren.
Het was een fantastische voorstelling die naar meer smaakt. En dat kan, want nu woensdag is Destiny Africa te gast, in volle ornaat, in het GC Felix Sohie, om 15u en om 19u30.
 
In samenwerking met het Davidsfonds en de GROS.