Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Sport, Highland Games, Braderie en veel muziek: de Meifeesten (programma)

vrijdag 03 mei 2013

Vrijdag 3 mei - Het weekend kondigt zich veelbelovend aan. Vandaag ligt de nadruk op sport, met de Volkscross en de Felix Sohieloop. Met "Waar is al da Folk" is er heel de avond animatie in het park. Zaterdag is er een grote boekenverkoop en speelgoedrommelmarkt in en aan het GC Felix Sohie. 's Avonds vanaf 20 uur vindt de Nerorockrally plaats in de schouwburg. Zes groepen nemen het tegen elkaar op en de winnaar speelt op Nerorock tijdens het Druivenfestival.De derde dag vna de Meifeesten, zondag, wordt het Ruusbroecpark het theater van de Highland Games en van de Braderie van de Middenstand.
 
Voor het volledige programma en de uren, klik hier!