Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Steun Kris Bosmans

donderdag 28 okt 2010

In het najaar van 2009 kon de druivenstreek uitgebreid kennis maken met de paracyclist Kris Bosmans uit Overijse. Mede dankzij de organisatie van een succesrijke champagneverkoop, een
fantastische spaghetti-avond en een prachtige wandeling in het Zoniënwoud konden de vrienden van Kris een super Eddy Merckxfiets overhandigen aan Kris. (klik 'lees verder') Ook de firma Merckx deed een schitterende geste bij de aankoop van een pistefiets door het Comité.

 En Kris, die bedankte met de benen. Verschillende ereplaatsen in de internationale wedstrijden en een machtsexplosie tijdens het kampioenschap van België dat hij onbedreigd op zijn palmares schreef onderstreepten de gedrevenheid waarmee Kris aan de weg naar
Londen 2012 timmerde. Zijn definitieve selectie voor de Paralympics miste hij van een haar toen hij in de laatste kilometers van de P 1 wedstrijd in Duitsland plat reed en net niet op het podium kwam.

 Volgend seizoen staan er nog meer internationale wedstrijden op het programma en daarin hoopt Kris voldoende punten te vergaren om zijn ticket naar Londen te bemachtigen.

 Om een en ander te bekostigen zal het Comité Kris terug een paar activiteiten organiseren om hun atleet verder te steunen.

Zoals reeds gezegd tijdens vorige editie zullen zij ook dit jaar een champagne-verkoop organiseren. Wij mogen stellen dat de mensen die verleden jaar een aantal flessen kochten bijzonder opgetogen waren over de kwaliteit en de smaak van deze godendrank. Dezelfde champagne als verleden jaar kan worden aangeboden aan dezelfde prijs (15€/fles). Hieronder vinden de geïnteresseerden meer uitleg over deze bijzonder lekkere drank.

 Noteer alvast de datum van onze tweede grandioze spaghetti-avond in de Rank te Maleizen op zaterdag  2 april 2011.

 Over de champagne:

-      deze godendrank wordt gemaakt door de jonge Ludovic Joseph (Maison Joseph Bouché & fils) uit Ludes (een klein dorpje ten zuiden van Reims).

-      in deze assemblage (brut) zijn de drie toegestane (champagne) druiven evenredig vertegenwoordigd: 1/3e pinot noir, 1/3e pinot meunier en 1/3e chardonnay.

Er is een mooi evenwicht tussen fruit (aroma) (pinot meunier) en body (kracht) (pinot noir) dat vervolledigd wordt met de nodige finesse & elegantie (chardonnay). Kortom een zachte niettemin volle champagne waarvan ik alleszins een tweede, derde (en zelfs vierde) glas zal bijbestellen.

Uitermate geschikt als aperitief. Bovendien een ideaal geschenk als je ergens wordt uitgenodigd (ter vergelijking: een boeket bloemen kost algauw 25 euro). 

Hoe bestellen?

Gelieve uiterlijk voor 27 november 2010 je bestelling door te geven, hetzij mondeling, hetzij per e-mail, te sturen naar een lid van Comité Kris met daarin duidelijk vermeld:
 
-      het aantal dozen (van 6 flessen); de champagne wordt verkocht per doos van 6 aan 90,00 € (=> 15,00 € per fles)

-      naam,
voornaam, volledig adres en telefoonnummer (vast of mobiel). 

Hoe betalen?

Je dient je betaling te doen via overschrijving op het nr. BE 02 1030 2323 8440 (LANDBOUWKREDIET te Hoeilaart). met vermelding van: 'Bubbels voor Kris', Mia en Stefaan, naam en voornaam van de besteller.

In geval je cash betaalt, vraag steeds je betalingsbewijs!!!

Opgelet: betaal best zo vlug mogelijk.

 Begin december vertrekken we naar Ludes en enkel de betaalde bestellingen komen mee naar België! 
 
Voor Comité Kris
Heleen en Koen Vandermeerschen-Poot
Mia en Stefaan De Rudder-Demol
Mia en Rudy Kumps-Daemen
Marc en Kristien Kerckhoven-Vanderlinden
Annemie en Michel Keuleneer-Brootaers
Joelle Theunis
Jacqueline Vallé
Philippe en Monique Benneux-Pas
Christine en Danny Bombaerts-Coppens
Simon en Renate Smith-Kubat
Vyncke Dominique (foto: Hans Deveuster)