Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Straten liggen er gevaarlijk bij!

zondag 24 mrt 2013

Zondag 24 maart - De voorspelde sneeuwval van vannacht heeft ervoor gezorgd dat de straten er vandaag bijzonder glad bijliggen. Onder de verse sneeuw ligt een laagje ijs dat met de vriestemperatuur niet smelt. De gemeentelijke diensten zijn niet uitgereden dus ook de hoofdwegen liggen er bijzonder slecht bij. Het is dus oppassen geblazen. Het weerbericht voorspelt dat de temperaturen vandaag onder nul blijven. Dus zal de toestand waarschijnlijk tot morgen onveranderd blijven. 
 
Waarom de strooidienst niet is uitgereden, is een raadsel. Het sneeuwde immers al van gisterenavond 20u30 en de weerman had dit weerbeeld voorspeld. Vooral voor de thuisverpleging is deze situatie problematisch.
 
Voorzichtig dus vandaag!