Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Succesvolle seniorenweek afgesloten (fotoalbum)

zondag 21 nov 2010

Na een week vol activiteiten en vooral veel inzet van de seniorenraad en de seniorenverenigingen, met de medewerking van het gemeentebestuur, was het zondag tijd om het glas te heffen. Het gevulde programma kon 8 dagen lang genieten op heel wat belangstelling. Voor herhaling vatbaar, dus. (klik 'lees verder')
 
Gaston Petak kreeg tijdens de receptie in het Lindenhof, bijgewoond door een 170 senioren, de medaille voor verdienste van de provincie Vlaams-Brabant, een eerbetoon voor tientallen jaren inzet en initiatief ten dienste van de Hoeilaartse bevolking. 
 
Gaston is o.a. voorzitter van de Liberale Bond van Gepensioneerden, richtte mee de seniorenraad op, is lid van de raad vna bestuur van "de Eekhoorn", was bestuurslid van de Koninklijke Harmonie Vooruitgang, Nut en Vermaak en medestichter van Nero's Muzikanten. Ook Hooeilander.be wenst Gaston proficiat!
 
Een beknopt fotoalbum van de receptie vind je hier!