Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Syrah Head Fashion van Sarah Raes genomineerd voor de vierde Innesto Award (stem ook!)

donderdag 01 aug 2013

Donderdag 1 augustus -  Na het verschijnen van zijn boek ‘Het moedige Midden’ is Wouter Beke gestart met de uitreiking van een Innesto Award. In zijn boek pleit de CD&V voorzitter immers voor het versterken van mensen, ondernemers en organisaties.
Syrah Head Fashion van jonge onderneemster Sarah Raes uit Hoeilaart is genomineerd samen met Tussenstap vzw uit Brussel en Netwerk tegen Armoede uit Schaarbeek. Sarah probeert met haar project een oplossing te bieden en een hart onder de riem te steken van mensen die net als zij te maken hebben met alopecia, een haarziekte die haarverlies met zich meebrengt. In eerste instantie tracht ze een aanspreekpunt te zijn, want haarverlies is nog steeds een taboe in de samenleving. Daarnaast tracht Sarah met haar ontwerpen van praktische sjaaltjes en mutsen er voor te zorgen dat zij en haar lotgenoten terug op en top vrouw kunnen zijn. Ook kinderen, mannen en mensen die hun haar verliezen als gevolg van een kankerbehandeling kunnen bij haar terecht.
 
Ook u kan uw stem uitbrengen op Hoeilander Sarah Raes, zonder registratie (klik hier). Stem op Syrah Head Fashion, en draag ertoe bij  alopecia meer naambekendheid te geven. Stemmen kan tot en met 6 augustus.