Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Treinstaking houdt scouts niet weg van kamp! (fotoalbum)

maandag 30 jun 2014

Maandag 30 juni - Normaal had de scouts vanmorgen, om 9 uur, de trein moeten nemen naar de kampplaats in Brisy-Gouvy, zo'n 170 km hier vandaan, nabij Houffalize in de provincie Luxemburg. Door de spoorstaking zag de hoofdleiding zich verplicht om bussen in te leggen. Met een tachtigtal, de sfeer zat er bij het vertrek al goed in, werden zij uitgewuifd op de parking van het station van Groenendaal.
 
De spoorwegstaking zal de scouts een pak geld extra kosten, want autocars zijn een pak duurder dan treintickets. Of de NMBS dit verlies zal compenseren is helemaal niet zeker. Ook loopt de scouts de kans om €600 gemeentelijke subsidies te mislopen, waar ze recht op hebben als ze voor de reis, het openbaar vervoer gebruiken. Hopelijk is daar, gezien de overmacht, wel een mouw aan te passen.
 
Hoeilander wenst de scouts een tof kamp met mooi weer!
 
Foto's: JanVA