"Two sink, three float"!

zondag 08 mei 2011

“Two sink, three float is een waterdansvoorstelling met allure van vzw Studio Eclipse.  Eén van de danseressen woont in de Druivenstreek en wil graag het publiek hier laten genieten van een generale repetitie alvorens zij op internationale tournee vertrekken. Deze zomer treden zij op o.a. in Duitsland, Frankrijk, Italië,
Nederland en Zuid-Korea. 

Geïnspireerd door  water, nattigheid, diepte, gewichtloosheid, het droge, adem en noodzaak kwam een sfeervolle choreografie van dansen, zwemmen en acrobatie tot stand. Drie figuren zoeken naar hun evenwicht op een vlot, tussen elkaar en met de elementen. Ze drijven, glijden, steunen of zinken, laten los of grijpen, slepen of blijven liggen. En dan is er de onderwereld, de wereld onder, die we niet zien, zich niet aan de oppervlakte toont, de ongekende diepte net onder het membraan van het wateroppervlak, waar alles zich afspeelt. 

Een voorstelling op en in het water dus waarvoor de sprookjesachtige vijver van Jeannine (rechts van Firma Desbeck) in Hoeilaart het ideale decor is. Adres: Overijsesteenweg 74, 1560 Hoeilaart (wegwijzers zijn voorzien). 

Datum: woensdag 11 mei 2011 om 20u.
Ook geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Duur: 50 minuten.
Tickets zijn verkrijgbaar in alle medewerkende cultuurcentra Den Blank, De Bosuil en het Felix Sohiecentrum.
Toegangsprijs: 7 euro. Graag vooraf bestellen!
Drankinkomsten zijn ten  voordele van “Help ons helpen Hoeilaart”.