Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Voka geeft Hoeilaart getuigschrift ondernemingsvriendelijke gemeente

woensdag 22 dec 2010

Vorige week mocht de gemeente Hoelaart in Leuven op de feestelijke afsluiting van het twee jaar durende ‘Lerend Netwerk voor Ambtenaren Lokale Economie’, een officieel getuigschrift van ‘Ondernemingsvriendelijke gemeente’ in ontvangst nemen.
 
‘Lerend Netwerk voor Ambtenaren Lokale Economie’ is een project van Voka - Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde, met steun van EFRO en het Agentschap Ondernemen (Vlaanderen In Actie), dat erop gericht is om de deelnemende gemeenten uit de streek aan te zetten tot meer klantgerichte ondernemingsvriendelijkheid.
 
De bevoegde ambtenaar van de gemeente Hoeilaart nam met succes aan deze opleiding deel.
 
In hun contacten met het gemeentebestuur kunnen ondernemers verder terecht bij de dienst Lokale Economie, die zorgt voor een snelle en correcte doorverwijzing. Contactgegevens: dienst Lokale Economie, Martine Vanwijnsberghe, tel. 02 658 28 57, lokaleeconomie@hoeilaart.be.