Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Voor pastoor Nuyts mag het iets meer zijn (enkele foto's)

zondag 25 dec 2011

Zondag 25 december - Tijdens de kerstviering in een goedgevulde  Sint-Clemenskerk riep E.H. pastoor Nuyts op om in deze kersttijd het licht te zien van vrede. Dat licht van vreugde , omdat God ons aankijkt door de ogen van een pasgeboren mensenkind en ons allen uitnodigt om zelf een reddende hand te zijn.
 
Hij beklemtoonde ook het belang van de vele grote acties, zoals Welzijnszorg en Music for Life en het Glazen Huis: vreugdevolle dingen die bijdragen tot meer licht in de duisternis. De viering werd opgeluisterd door het Ruusbroeckoor o.l.v. Johan Sluys.
 
Na de viering was er glüwein en warme choco. De parochiegemeenschap wenst iedereen een vredevol kerstfeest.
 
Klik hieronder voor de tekst van E.H. Nuyts. 

BijlageGrootte
PDF icon KERSTPREEK 2011 H en JE.pdf84.3 KB