Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Wandelen door Hoeilaarts natuurgebied (fotoalbum)

maandag 28 mrt 2011

Gewapend met laarzen en begeleid van een schitterend lentezonnetje trokken een vijftigtal dorpsgenoten zondag het natuurgebied Ten Trappen binnen, onderaan de Jozef Kumpsstraat. In twee groepen vertrokken ze voor een gezonde wandeling langs een van de mooiste ongerepte plekjes van Hoeilaart.  
 
Het natuurgebied Ten Trappen, door de gemeente aangekocht in 1999, ligt aan beide zijden van de autosnelweg naar Namen. Het terrein aan de ene zijde herbergt een zonnige, kruidenrijke helling met een boeiende insectenwereld. Het zeer natte broekbos aan de andere kant kennen we allemaal als ‘het Paardenwater’. De wandeling werd georganiseerd door vzw Natuurpunt en 5voor 12.
 
Klik hier voor enkele foto's. (met dank aan Eveline Van Orshoven)