Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Was Meivuur overdreven luid?

maandag 02 mei 2011

SInds de laatste tonen van het Meivuur tot in Hoeilaart en jezus-Eik weerklonken - wie weet lag het wel aan de windrichting - is her en der een discussie losgebarsten rond het aantal decibels dat dit jaar in Overijse geproduceerd werd.
 
Nieuw is wel dat heel wat jongeren die op het Meivuur waren, dit jaar dezelfde opmerking maken. De feestvierders die het Meivuur uiteraard een toffe fuif vinden, begrijpen eigenlijk niet waarom de versterkers zo hard gezet werden. Zelfs met degelijke oordopjes die toch zo'n 15 dB verzwakken, deed het nog pijn. Er wordt de organisatie ook verweten geen oordopjes ter beschikking te hebben voor wie zich wou beschermen tegen permanente gehoorschade.
 
Stond de muziek te luid? Antwoord dan onze enquête op de voorpagina. Wij zijn benieuwd wat jij ervan denkt.