Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Zwaan heeft niet gewacht

vrijdag 25 feb 2011

De zwaan op de vijver heeft niet gewacht op het herstel van haar (of zijn) partner. Het zal trouwens nog 10 dagen duren voor de gewonde zwaan terugkomt want haar pootje was bijzonder zwaar verwond.
 
Misschien heeft het bootje op de vijver, dat in het begin van deze week een product (zeewierkalk) in de vijver gooide om gassen en algen tegen te gaan, de rust even verstoord, waarna de zwaan duidelijk heeft gekozen voor andere oorden. Jammer, want geef toe, het is wel heel romantisch, zo'n zwanenkoppel.
 
Wil Hoeilaart opnieuw en blijvend zwanen in het park, dan zullen die moeten aangekocht worden en beperkt in hun vliegmogelijkheden.
 
We zien wel wat de lente brengt.