Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Zwaan mist partner

donderdag 17 feb 2011

Het goede nieuws, dat wij sinds kort terug een koppeltje zwanen op de parkvijver hadden, dreigt een droevig kantje te krijgen. Een van beide zwanen geraakte immers een kleine twee weken geleden gekwetst door met zijn pootje klem te raken tussen de schotplaten van de vijver en werd opgehaald om verzorgd te worden.
 
Milieuambtenaar, Eric Kumps, meldde ons dat de zwaan na verzorging en een weekje antibiotica, daarna een 7tal dagen in observatie blijft. Alles alles meezit is ze over een tiental dagen gezond en wel terug in Hoeilaart.
 
Hopelijk heeft de achtergebleven partner voldoende geduld om tot dan te wachten. Anders hebben wij twee eenzame zwanen. Of de eenzaamheid de volgende dagen niet te zwaar zal beginnen doorwegen is moeilijk in te schatten. De lente zit in de lucht en dat zal de drangt naar een nieuwe partner zeker en vast beïnvloeden.