Basketballclub Hoeilaart blijft bestaan!

dinsdag 19 mei 2015

Geruchten deden de ronde dat Basketbalclub Hoeilaart (BBCH) er na dit seizoen de brui aan zou geven. Deze werden met klem ontkend door het bestuur van BBCH. Voor het komende seizoen (2015-2016) schrijven zij opnieuw drie ploegen in (de herenploeg in 2de provinciale, heren in de reservecompetitie en een damesploeg in 2de provinciale).

Niettegenstaande is de club, zoals elk jaar, op zoek naar nieuwe spelers en speelsters met ervaring die BBCH willen vervoegen. Het is immers niet eenvoudig om elke match voldoende spelers en speelsters bij elkaar te krijgen. Basketbal is een erg intensieve sport. Hierdoor vallen spelers en speelsters soms uit met blessures.

BBCH staat garant voor sport, spel en plezier, ook na de training en de match. Trainingen gaan door op donderdagavond en facultatief op maandag. Deze dagen zijn nog onder voorbehoud van de goedkeuring voor het huren van de sporthal. Geïnteresseerden kunnen altijd komen meetrainen en informeren via baskethoeilaart@gmail.com.

Naast vers bloed is BBCH ook op zoek naar sponsors voor de aankoop van nieuwe tenues voor de herenploeg. De huidige outfits zijn tot op de draad versleten. Indien de club geen sponsors vindt, zullen de heren noodgedwongen moeten blijven verder spelen in hun lompen. De aankoop van nieuwe uitrusting is namelijk een erg grote hap uit het budget van de clubkas.