Carrosserie Nico Keyaert officieel geopend! (foto's)

dinsdag 24 mei 2022

Vorige zaterdag opende dorspgenoot Nico Keyaert zijn niewe carrosseriebedrijf, niet in Hoeilaart maar in Waver. In onze gemeente is daar jammergenoeg geen plaats meer voor maar Waver is best wel een unieke keuze: de goede ligging en een prachtige infrastructuur. Door alle coronatoestanden heeft de officiële opening even op zich laten wachten maar beter laat dan nooit! Er kwam veel volk af op de gezellige receptie en iedereen kreeg de kans het kraaknete, nieuwe bedrijf grondig te verkennen. Buiten was ook gedacht aan de kleinsten, de hongerigen, de dorstigen en de ijsjesliefhebber. 

Nico heeft zo zijn eigen kijk op hoe je zaken moet doen en dat vat zich goed samen op zijn website waaruit we deze korte tekst plukten:

Carrosseriebedrijf Nico Keyaert is opgericht in september 2010. Onze nadruk ligt op het herstellen van koetswerkschade aan moderne voertuigen.  We hebben ook een passie voor Car Detailing (lakonderhoud, wagen-esthetiek, dieptereiniging,...) en we zijn heel fier op ons vakmanschap in precisie lakwerk. U kan bij ons voor lakwerk terecht met auto, moto, fiets en voorwerpen allerhande.

​Bovendien kan u bij ons ook terecht voor deelrestauratie aan een oldtimer. Onze werkzaamheden worden allen uitgevoerd in een ultramodern atelier, met gebruik van de allerlaatste technologie. In ons nieuwe pand in Wavre ontvangen we u graag voor koetswerkherstellingen, car detailling en lakwerk!

Dit blijft onze topprioriteit!

Wanneer je te maken krijgt met carrosserieschade is dit dikwijls geen prettige beleving.  Ons doel is de klant een kwaliteitsvolle opvolging te bieden doorheen hun dossier.  Contact opnemen met verzekeringsmakelaars, expertisedatums vastleggen en bestekken opmaken zijn dagelijkse kost. 

​Tijdens de herstelling heeft de klant volledig inspraak en kan er 'op maat 'gewerkt worden.  Een goede communicatie omtrent aanvang en afleverdatum en het aanbieden van een vervangwagen moeten ervoor zorgen dat de klant een goed gevoel overhoudt na de herstelling van zijn of haar voertuig.

Carrosserie Nico Keyaert vind je op de Av. Franklin, 4 (atelier 8 - 9) te 1300 - Waver - 0477 727 643 - nico@carro-nico.be. OPeningsuren van ma tot vrijdag : 8u tot 18u30 en zaterdag van 8u tot 13u.

WIj wensen NIco alvast een dikke proficiat en veel succes!

Foto's: Jan Van Assche