Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

CD&V Hoeilaart ijvert voor minimale hinder bij heraanleg Tenboslaan (persbericht)

donderdag 29 jan 2015

De CD&V gemeenteraadsleden hebben samen met de meerderheidspartijen het lastenboek voor de heraanleg van de Tenboslaan goedgekeurd. Het gedeelte tussen de Kelleveldweg en de Waversesteenweg wordt voorzien van nieuwe straatbekleding maar ook de voetpaden worden heraangelegd. De kosten verbonden aan deze heraanleg worden geraamd op 850.744,95 euro.

De uitvoering van deze werken is voorzien in 80 werkdagen. Voor CD&V is het belangrijk dat tijdens deze noodzakelijke werken de woningen langsheen de Tenboslaan maximaal  bereikbaar zijn zodat de bewoners ’s ochtens en ’s avonds hun eigendom zonder veel hinder kunnen betreden. Het zal dus uiterst belangrijk zijn dat de gemeente hierover duidelijke afspraken maakt met de aannemer.

Natuurlijk kunnen dergelijke werken niet uitgevoerd worden zonder hinder voor de omwonenden, maar het is de taak van de gemeente om deze hinder toe een strikt minimum te beperken.

Om tijdens deze werken bijkomende verkeersoverlast te vermijden aan de schoolomgevingen, vraagt CD&V Hoeilaart een duidelijk en afdwingbaar omleidingsplan voor het verkeer komende uit Overijse en La Hulpe. CD&V Hoeilaart zal hier alvast van nabij op toezien.