CD&V kiest voor een opbouwende oppositierol (persbericht CD&V)

zaterdag 27 okt 2018

Nadat de kiezer op 14 oktober de verkiezingsuitslag heeft bepaald en het nu officieel is dat Open VLD Hoeilaart en PRO Hoeilaart de komende legislatuur samen een vernieuwd gemeentebeleid gaan voeren blijft CD&V Hoeilaart als enige partij over in de oppositie in de gemeenteraad.

“In de eerste plaats wensen wij zowel Open VLD als PRO proficiat met het door hun behaalde verkiezingsresultaat” aldus Alain Borreman, voorzitter van CD&V Hoeilaart. Onze CD&V mandatarissen zullen de komende legislatuur hun taak als gemeenteraadslid in oppositie met veel inzet en verantwoordelijkheidszin verder blijven uitvoeren. Wij gaan dit, net zoals in het verleden, op een kritische maar opbouwende wijze uitvoeren en er steeds over waken dat het gemeentebestuur een beleid voert dat goed is voor alle inwoners van Hoeilaart.

Patrick Demaerschalk voegt hieraan toe : “De nieuwe aankondiging met belofte dat het nieuw gemeentebestuur eindelijk extra aandacht zal besteden aan een transparante en participatieve besluitvorming is voor ons een bewijs dat wij onze rol vanuit de oppositie de voorbije jaren op een correcte manier hebben uitgevoerd “.

CD&V Hoeilaart is deze verkiezingscampagne ingeslagen met de slogan “ Hoeilaart, de weg vooruit “. Vanuit onze oppositierol zullen wij dit verder blijven waarmaken. Iedereen in onze partij is vooral zeer blij dat Jo Portois als nieuw rechtstreeks verkozen gemeenteraadslid zijn mandaat met veel goesting en inzet vanaf 2 januari 2019 zal opnemen.

“Ik kijk er echt naar uit om mijn verantwoordelijkheid als nieuw verkozen gemeenteraadslid volledig op te nemen en in te vullen. Iedereen die mij kent weet dat ik hierbij vooral veel aandacht, ondersteuning en respect zal vragen voor het verenigingsleven en al zijn vrijwilligers”, zo laat Jo Portois weten.

Alain Borreman,

Voorzitter CD&V Hoeilaart, 25 oktober 2018

Voor meer info : Alain.Borreman@hoeilaart.be - 0477537675