Druivenzoektocht 2019 – te koop tijdens de meifeesten!

donderdag 09 mei 2019

Mocht je in de komende maanden heel wat zoekbedrijvigheid waarnemen in en rond de centra van Hoeilaart en Overijse, wees dan niet bevreesd! De kans is immers groot dat het om druivenzoektochters gaat! Liefhebbers van zoeken, denken, redeneren, … en vooral vinden! Want daar draait het natuurlijk om!  De druivenzoektocht – editie 2019 – is alweer een pareltje.

Hij gidst je met je wagen (of voor de hele moedigen – de fiets) naar vele interessante plekjes, laat je van tijd tot tijd al wandelend de omgeving ontdekken en vuurt gestaag vragen op je af! En als kers op de taart ontvangt iedere deelnemer – aanwezig op de prijsuitreiking in september – een leuke prijs.

Komende zondag (12/5) is hij te koop op de meifeesten in het park van Hoeilaart. Je vindt ‘m aan de stand van het Rodenbachfonds, waar je tevens terechtkan voor een woordje uitleg. Wat een origineel moederdaggeschenk!  Voorts is ie tot eind augustus ook verkrijgbaar bij de toeristische diensten van Hoeilaart en Overijse (GC F. Sohie, de Vuurmolen, Dru!f), café Sportecho en Mimi’s Optiek (8€).

Meer info vind je op de website: www.rodenbachfondshoeilaart.vlaanderen .

Veel zoekplezier!

Het Rodenbachfonds Hoeilaart