Een gezellige zaterdag in het GC Felix Sohie (fotoalbums)

zondag 13 mrt 2016

Als diverse activiteiten samenvallen op eenzelfde locatie, dan beleef je het Hoeilaarts verenigingsleven op zijn best. Vorige zaterdag was het de hele dag druk in het GC Felix Sohie. Het 'Repair Café', een computerworkshop, de 2de handsbeurs van de gezinsbond, de jeugdboekenweek van de bib en Soulstep Dance Party, het zorgde voor een gezellige drukte waarbij SamenVoor ook oog had voor enkele culinaire versnaperingen.
Het 'Repair Café' kreeg 74 aangeboden stuks: 5x elektronica, 3x PC, 29x elektriciteit, 6x fiets, 9x naad, 19x scharen en messen en 3x speeldgoed/divers. 61 formulieren werden teruggebracht met het volgende resultaat: 45 gered/gerepareerd, 3 gedeeltelijk en 13 niet gered. Kortom, een mooi resultaat.
Ook de andere initiatieven kregen bijzonder veel volk over de vloer (zie foto's). In de vooravond werd het GC Felix Sohie omgetoverd tot een 'kids' discotheek, georganiseerd door Soulstep Dance Crew.
Ook hier een grote toeloop van kinderen, begeleid door de mama's en de papa's die van de nood een deugd maakten. Een plezante zaterdag in ieder geval. Samenwerken zorgt steeds weer voor het beste resultaat. We kijken uit naar de volgende editie.