Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Eerste cultuurmarkt geen onverdeeld succes! (fotoalbum)

maandag 31 aug 2015

Vorige zaterdag stelden de cultuurverenigingen zich voor aan het groot publiek. De nieuwe programmatie en werking van het komende seizoen was een mooie gelegenheid om een eerste cultuurmarkt te organiseren. Ondanks het feit dat alle verenigingen hun uiterste best hadden gedaan om een mooie stand te maken, kwam op deze laatste zaterdag van de vakantie maar weinig volk opdagen. Het prachtige weer en de tropische temperaturen zullen daar zeker niet vreemd aan geweest zijn. 

Al bij al toch een gemiste kans en weinig rendement voor zo'n grote inspanning. Hopelijk wordt een en ander bijgestuurd op de evaluatievergadering want op zich is het een schitterend initiatief dat de Hoeilander heelwat te bieden heeft.

Een ding kunnen we nu al verklappen, er staat de volgende maanden bijzonder veel te beleven op cultureel vlak. De komende dagen valt de '1, 2, 3 folder in je brievenbus' en kan je kaarten kopen aan interessante voorwaarden. Wij houden je in ieder geval op de hoogte!

De eerste activiteit is al op 18 september:  

Foto's: JanV