Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Eerste ploeg ERCH wint op Melsbroek

zondag 12 apr 2015

Met 2 - 1 zorgde de eerste ploeg van ERCH ervoor de drie punten binnen te halen en ze staat met 50 punten tweede op drie punten van leider CS Braine. Met nog drie speeldagen te gaan is de kampioenstitel nog steeds binnen bereik. Volgende week zondag speelt ERCH A tegen St.-Michel, de voorlaatste in de rangschikking.

De tweede ploeg verloor op Vilvoorde met 2-1 en staat met 60 punten op de tweede plaats, op twee putnen van leider Kap.-o/Bos. Ook hier is alles nog mogelijk. Volgende week zaterdagavond speelt ERCH B thuis tegen Tervuren-Duisburg B, de 11de in de rangschikking.