Els Menu (N-VA) doet oproep voor meer creativiteit in het Hoeilaarts beleid

zaterdag 17 jan 2015

N-VA fractieleidster, Els Menu, was in haar woordje ter gelegenheid van de nieuwjaarsreceptie van N-VA niet echt mals voor het beleid van de huidige OpenVLD-PROHoeilaart meerderheid die ze een gebrek aan visie en verantwoordelijkheidszin verweet. Vooral de maandelijkse belastings- en tariefverhogingen om het gat in de begroting te vullen, vielen niet in goede aarde.

Toch wilde zij zich positief opstellen met de volgende oproep: "Het komende jaar moet voor mij het jaar worden van de creativiteit. We moeten samen op zoek gaan naar creatieve initiatieven om de verstedelijking tegen te gaan, om mensen samen te brengen, om het Vlaamse Karakter,  in onze gemeente opnieuw te versterken. En dit samen met onze Vlaamse buurtgemeenten. De recente gebeurtenissen in de wereld hebben vandaag al een grote, maar gaan in de toekomst een nog  veel grotere impact hebben op hoe onze maatschappij verder gaat evolueren. De diversiteit, de anders-taligheid, zal alleen maar toenemen. Positief, maar ook een uitdaging. Een uitdaging die volgens mij heel wat creativiteit van de besturen zal vragen" (lees de volledige speech in bijlage).

 

De gastspreker was Europarlementslid, Marc Demesmaeker, die het belangrijke werk van de N-VA fractie in het Europese parlement beklemtoonde.

BijlageGrootte
PDF icon nieuwjaarsspeech N-VA.pdf28.93 KB