Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH wint, maar Braine ook!

zondag 26 apr 2015

De eerste ploeg van ERCH heeft opnieuw een mooi resultaat geboekt: Rixensart – ERCH  0-3. Concurrent Braine is echter ook met 1-2 gaan winnen op Waver-Limal.  De blijft dus tot op de laatste speeldag spannend. Volgende week ontvangt ERCH Wezenbeek (laatste in de stand) en Braine Melsbroek. Wint ERCH en verliest Braine, dan komt er een testmatch. In alle andere gevallen is Braine kampioen en ERCH 2de. ERCH is sowieso zeker van de eindronde.
 
2de ploeg
De 2de ploeg ging  0-0 gelijk spelen op Kapelle op den Bos. Op zich een mooi resultaat, maar waarschijnlijk niet voldoende. Vilvoorde en Kapelle op den Bos staan immers op één punt van ERCH en hebben elk nog een wedstrijd te goed. Spannend afwachten dus.