Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Ga op zoek naar het thema en win een VIP arrangement voor het Druivenfestival 2015

vrijdag 27 feb 2015

Geen oproep dit jaar vanuit het organiserend comité om op zoek te gaan naar het thema van het volgend druivenfestival. Wel een heuse wedstrijd om erachter te komen wat het thema van deze editie precies is.

"Toch hebben enkele mensen spontaan een themavoorstel ingeleverd. Het comité is hen daar zeer dankbaar voor. Wij nemen die zeker mee naar de brainstormsessie voor het festival van 2016," weet voorzitter Erwin Gysens te vertellen. "De winnaar van de wedstrijd kan een VIP-arrangement voor twee personen voor de openingsavond van het festival winnen. Het is dus zeker de moeite waard om deel te nemen."

Vanaf 20 februari kunnen de deelnemers 89 letters terugvinden in de etalages of op de vensterramen van Hoeilaartse handelaars. Met die 89 letters kan een kruiswoordraadsel ingevuld worden. 12 letters zullen ontbreken. Die 12 letters vormen dé titel van het komende festival. De winnaar is diegene die het snelst de juiste titel verstuurt naar druivenfestival@gmail.com of telefonisch meldt op het nummer +32 494 31 20 55.

Het kruiswoordraadsel zal ongeveer vanaf 10 februari klaarliggen bij de deelnemende handelaars. Je kan het natuurlijk ook downloaden op de website www.druivenfestival.be