Ghost Rockers op Sexy Summertime Festival 2018.

dinsdag 31 jul 2018

Sexy Summertime festival 2018. De 9de editie van dit gratis familiefestival belooft er een te worden om niet snel te vergeten.  Mila, Alex, Jimmy, Charlie en Jonas zijn na vier seizoenen en een film klaar om Hoeilaart te veroveren. Zing en dans mee met de gillende gitaren van Ghost Rockers. Het festival begint om 13 uur met de Ghost Rockers, aangeboden door de cultuur- en jeugdraad.

Zaterdag 11 augustus is het eindelijk zover, net als de voorbije edities vindt het festival ook dit jaar plaats in en rond GC Felix Sohie. Natuurlijk vergeet de organisatie niet dat het zomer is. Speciaal voor de gelegenheid wordt er een groot zandstrand aangelegd waarin ook de allerkleinsten een hele dag kunnen rondstoeien. En tegen de hitte, voorzien ze zelfs een zwembad

Waarom in de file richting zee staan als je ook in Hoeilaart aan het strand kan liggen?

Het Sexy Summertime Festival promoot het Bourgondische leven en voorziet drank en lekkere versnaperingen aan lage prijzen. Zoals elk jaar staat ook nu weer een eigen cocktailin de aanbieding!

Houd zeker onze facebookpagina in de gaten! 

Het Sexy Summertime Festival is een organisatie van Davidsfonds Hoeilaart – jeugd, in samenwerkig met de gemeente Hoeilaart, de Vlaamse Rand en de provincie Vlaams-Brabant.

Facebook.com/sexysummertime