Groot feest aan het station van Hoeilaart!

vrijdag 23 mrt 2018

Waarschijnlijk heb je het de voorbije weken al gelezen, de werken aan het 3de en 4de spoor hernemen en dat moet blijkbaar gevierd worden. Eerste minister, Charles Michel, en vele andere 'belangrijke' hoofden (er worden er zo'n 150 verwacht) zullen woensdag om 10 uur verzamelen in een grote tent op de weide tussen de huisnummers 92 en 100 in de Charles Coppensstraat. Ze blijven zelfs lunchen. Het zal dus wat geld mogen kosten.

Hopelijk steken ze hun hoofd ook eens buiten de tent zodat ze met eigen ogen kunnen zien dat de afwerking van wat nu al gerealiseerd is te wensen overlaat en dat o.a. de realisatie van de 'prachtige' bloembakmisbaksels langsheen het spoor helemaal niet overeenkomen met wat zoveel jaar geleden beloofd is.

Het is uiteraard  goed nieuws dat de werken worden hervatten maar hopelijk zal de omgeving in de toekomst met wat meer respect behandeld worden en houdt Infrabel zich aan de afspraken en de plannen.

Of de buurtbewoners uitgenodigd zijn? Volgens onze informatie niet. Wel kregen ze een infofoldertje met informatie  (zie bijlage) over de hinder die dit evenement zal teweeg brengen.

Programma:

  • 10.00 uur: onthaal pers.
  • 10.30 uur: onthaal VIP’S met koffie (tent – privéterrein Charles Coppensstraat).
  • 11.00 uur: verplaatsing VIP’s richting symbolische locatie (station Hoeilaart – in het verlengde van perron 1).
  • 11.45 uur: terugkeer VIP’s en pers onthaaltent.
  • 12.00 uur - 13.30 uur: walking lunch.

Zouden al die genodigden met de trein komen?

BijlageGrootte
PDF icon Infrabel informatiefiche[1]-1.pdf3.82 MB