Help Felix aan SUPERFANS (warme oproep)

zondag 23 jun 2019

Iets meer dan 2 maanden na de start van onze 'SUPERFAN' actie mag 'Felix, de musical' rekenen op 184 superfans, 120 gezinnen en 64 bedrijven en handelszaken. Dit schitterend resultaat helpt ons in belangrijke mate het spektakel te financieren en de deelnemers de beste ondersteuning en opleiding te geven.

Maar de budgetten zijn zeker nog niet rond en dus is de actie  nog lang niet afgesloten. Integendeel. De volgende weken willen wij de teller naar 250 hijsen. Er is dus nog werk aan de winkel. Daarom deze oproep naar al wie betrokken is bij de musical: acteurs, figuranten en helpers achter de schermen. Help ons SUPERFANS te vinden!

Misschien heb je wel vrienden of familie die dit uniek project willen steunen. In ruil krijgen zij voorkooprecht op de tickets (V.I.P. drankje inbegrepen), een originele oorkonde, een superfansticker en een vermelding in de eregalerij der Superfans. Eventuele winsten van 'Felix, de musical' vloeien terug naar de deelnemende verenigingen.Je vindt de in te vullen documenten op de website. Klik hier!

Wens je meer informatie, aarzel dan niet ons te e-mailen op jan@felixdemusical.be.

Dank bij voorbaat

Felix, de musical