Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Het spookte weer langs alle kanten, zaterdagavond! (enkele foto's)

zondag 01 nov 2015

Het Griezels kinderfestival trok gisteren niet minder dan 300 deelnemers. Kinderen van 3 tot 88 jaar trokken door de dorpskom en werden op het parcours verwend met enkele 'spooky' momenten. Het kasteel in het park was een van de typische Halloween plekken maar de griezelwandeling ging ook naar het kerkhof ... Daarna kwam iedereen samen in het, voor de gelegenheid tot griezelgrot omgetoverde GC Felix Sohie waar het 'Halloween' sfeertje nog wat verder werd uitgewerkt met o.a. een griezelbal.

Wij stapten mee met de kleinste groep die blijkbaar toch wel stressbestendig bleek te zijn Er is meer nodig om zelfs kleuters echt op de stuipen te jagen al genoten ze duidelijk met volle teugen.

De jeugddienst en de sportdienst, met de steun van tal van gidsen en de jeugdraad maakten er in ieder geval een leuke en succesvolle avond van.

Foto's: JanVA