Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Hoeilanders vieren massaal mee met Hilde en Tim (enkele foto's)

zaterdag 04 apr 2015

Het gebeurt niet elke dag dat een burgemeester in het huwelijk treedt. Gisteren 'Goede Vrijdag' was het voor Hilde en Tim de grote dag die begon aan het kapelleke van Welriekende en eindigde in het GC Felix Sohie. Heel Hoeilaart was uitgenodigd en dat was er aan te merken, een tot aan de nok gevuld gemeenschapscentrum was omgetoverd tot de uitgelezen ontmoetings- en feestplaats voor al wie mee wou vieren met bruid en bruidgom. Met een bijzonde leuke muzikale act werd het dansen ingezet en velen zullen pas zeer vroeg hun bed gezien hebben. De openingsdans kwam uit de musical 'Evita': I'd be surprisingly good for you' (beluister de MP3).

De 'jonge paar' vertrekt op huwelijksreis naar de Kaapverdische Eilanden. Hilde's kinderen mogen mee. Wij wensen Hilde en Tim een 'lang en gelukkig leven'! Met een achternaam als L'heureux moet dat zeer lukken.

 Foto's: JanVA