Holar & Isca opent gezellige wijnbar op het Gemeenteplein (enkele foto's)

zondag 22 okt 2017

Hoeilaart is weer een mooie handelszaak rijker. Zaterdag opende Michel Joly zijn nieuwe wijnwinkel/aperobar op het Gemeenteplein. Gezellig ingericht met een grote keuze aan wijnen uit o.a. Franrijk, Italië, Portugal, Spanje, Duitsland, België, Chili, Argentinië, California, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland ...en uiteraard ook andere geestrijke dranken, staan uitnodigend te pronken in een warm en sfeervol interieur dat het ideale decor vormt voor een leuke ontmoeting onder vrienden en familie. Je kan er trouwens ook een koffie drinken of streekbieren, etc. 

Het kan niet anders of dit wordt de afspraakplek in het centrum. Holar & Isca is 's maandags en op zon- en feestdagen gesloten, open  op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 11u tot 18u en op vrijdagavond van 9u tot 23u. M.a.w.,, zonder twijfel worden de vrijdagavonden in Hoeilaart nooit meer hetzelfde! Een schitterend vooruitzicht.

Naast wijnspecialist is Michel Joly ook een gediplomeerd kaasmeester en dat zal zonder twijfel voor plezante activiteiten zorgen.

Over wijn:

Op de website lezen we over de visie: de zoektocht naar eerlijke wijnen, met een goede verhouding prijs/kwaliteit, van interessante wijnbouwers. We kijken met open vizier naar de wijnwereld. Vandaag bieden wij een zeer ruim assortiment aan van hoogstaande kwaliteitswijnen naar ieders budget. 

Hoeilander.be wenst Holar & Isca veel succes met deze prachtige realisatie. Een echte en mooie aanwinst voor onze gemeente!

Foto's: JanVA

Klik hier voor de website!