Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Kosten noch moeite gespaard voor PIGMENT, het graffitiproject Druivenstreek (enkele foto's)

zondag 18 okt 2015

De brug onder de autostrade op Zavelenborre werd vorige zaterdag niet dichtgemetst om, zoals de folkloristische overlevering dat wil, de slechte invloed van Overijse voorgoed tegen te houden, ze werd integendeel verfraait met enkele grote graffitiwerken. Met Pigment, het graffitiproject van de druivenstreek was 250 m2 ter beschikking gesteld voor kleurige street art. Pigment is een gezamelijk project van de gemeenten Hoeilaart, Overijse en Tervuren. De jeugddiensten hadden voor een hele namiddag animatie gezorgd en enkele 'professionele' street art kunstenaars zorgden voor de knappe tekeningen. Kosten noch moeite werden gespaard.

Het zal nog wel enkele dagen duren vooraleer de volledige muur afgewerkt is maar het resultaat ziet er al goed uit. 

Nu de binnenkant van de brug verfraait is, kan de afdeling Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant, de eigenaar van de brug, ook eens werk maken van de buitenkant want zoals de brug er tegenwoordig bijligt, mooi geaccentueerd door de schreeuwgroene geluidspanelen, straalt ze toch wat droevigheid en verwaarlozing uit. Als er nog wat verf over is ...