Marina Guypen uit de Paul Malustraat wint Pralido reuzenpaasei! Ook de Berken smullen er op los.

vrijdag 21 apr 2017

De periode rond Pasen is sowieso het chocolademoment van het jaar. En wie in Hoeilaart van dat heerlijke snoepgoed droomt, kent maar een adres: Pralido in de Herni Caronstraat. Omdat te veel chocolade niet bestaat, lanceerde Leonidas een heuse paaswedstrijd met reuzeneieren van de beste kwaliteit:  100% cacaoboter, 65 cm hoog en 8 kilogram zwaar, waarde €200. Iedereen kon deelnemen en overal in 't land werden de deelnameformulieren gretig ingevuld. Carine Vanderlinden van Pralido zorgde ervoor dat Hoeilaart twee paaseieren in de etalage had. Het eerste werd vorige dinsdag afgeleverd bij het centrum voor mensen met een beperking, 'De Berken' te Overijse. Een mooi cadeau van Pralido, voor het goede doel. Tijdens de maandelijkse verjaardagsreceptie werd het reuzenei in het midden van de kring geplaatst en daarna volgde een waar chocoladesmulfestijn. Wat een feest!

De winnaar van de wedstrijd, getrokken door een onschuldige kinderhand, kwam woensdagavond haar prijs ophalen. Marina Guypen en haar echtgenoot, Geert Jonné, zullen de volgende maanden weten wat chocolade eten is. 8 kilo chocolade verorberen, dat vraagt om een volgehouden inzet maar Marina twijfelt er alvast niet aan dat het enthousiasme en vooral de goesting meer dan voldoende aanwezig is om dit cadeau tussen de kiezen te krijgen. Hier en daar zal wel iemand een handje (tandje) helpen.

Carine Vanderlinden dankt alle klanten voor de deelname. Pasen mag dan wel voorbij zijn, chocolade is voor alle momenten en daar is er bij Pralido zeker geen tekort aan!