Meer dan 2000 pannenkoeken voor de slachtoffers brand ’t Lindeke

dinsdag 16 feb 2021

Vorig weekend bakten niet minder dan 9 Hoeilanders zo’n 2000 pannenkoeken voor het gezin dat alles verloor in de brand van zondag 17 januari 2021 op de wijk ’t Lindeke. De vrienden van ’t Lindeke wensen Jeanine Streulens, Jacqueline Brenart, Marijke De Rudder, Moniqur Flament, Frieda Flion, Agnes Van Geyseghem, Mia Saliman, Eric Van Muylem, en Gilbert Aellaert voor de door hen gebakken hoge berg pannenkoeken. Ze waren superlekker! Ook een dankwoord aan Jacqueline Streulens, Christine Vanloon en Jan Van Assche voor de hulp bij het opnemen van de bestellingen en de vlotte bediening bij de afhaling.

Ook een bijzonder grote dank aan AD DELHAIZE en Bakkerij Linda Vandervaeren voor het gratis ter beschikking stellen van de grondstoffen en aan het weekblad De Serrist, Jan Vanderstraeten (The Idea Whisperer) en Hoeilander.be voor de promotie.

De pannenkoekenslag bracht €2125 op, stortingen niet inbegrepen. 

In naam van de organisatie en het getroffen gezin wensen de vrienden van ’t Lindeke een bijzonder grote dankbaarheid te uiten voor zoveel menselijke warmte.

Wie nog een bijdrage wenst te storten, kan dat nog steeds op het bankrekeningnummer van de vrienden BE397340207590-19 (met vermelding ‘Brand 't Lindeke’)