Nog 8 plaatsen beschikbaar voor de musical "RED STAR LINE"

donderdag 03 nov 2022
play video

Op zondag 24 september vertrekt een autocar met 122 musicalliefhebbers vanuit Hoeilaart naar de "RED STAR LINE".  Er zijn nog 8 plaatsen beschikbaar. Je kan bestellen bij  Ghislain Dewolf of Monique Vandervaeren. Heb je interesse, aarzel dan niet! Hieronder vind je alle informatie. Het zijn de beste tickets met een drankje inbegrepen en een programmanboekje per 2 personen.

In de lente van volgend jaar gaat de nieuwste musical van Studio 100, “RED STAR LINE” in première en sinds de aankondiging in augustus gingen reeds meer dan 100 000 tickets de deur uit. Vanuit Hoeilaart gaat “Plezant & Interessant” (Davidsfonds Hoeilaart) op 24 september 2023 naar de namiddagvoorstelling in Puurs. De tickets zijn beperkt dus bestel je best zo snel mogelijk via e-mail: davidsfonds@hoeilaart.be of telefonisch via:

  • • Monique Vandervaeren (0475 32 08 00)
  • • Ghislain Dewolf (0477 29 34 76)

Stort uw betaling na reservatie ( €88 per persoon) op onze bankrekening KBC

BE81 4334 3529 7124.

HET VERHAAL - 1923.

Miljoenen mensen maken de oversteek van Europa naar de VS. In de zoektocht naar een beter leven. Jan en Marie vormen een gelukkig koppel. Maar het boerenleven oogt weinig rooskleurig, want de kleinere landbouwbedrijven moeten het afleggen tegen de opkomende automatisering die alleen  herenboeren zich kunnen veroorloven.

Als Jan de kans krijgt om in Amerika als ingenieur aan de slag te gaan, gaat hij op het aanbod in. Marie zal hem later achterna reizen. Manipulatie en onwetendheid zorgen er echter voor dat hun liefde dreigt ten onder te gaan door de afstand.

Als een drama zich in het arbeidersgezin Steyaert voltrekt, beslist vader Steyaert naar Amerika te vluchten, in de hoop er een nieuw en anoniem leven op te bouwen. De grote oversteek verloopt echter niet zonder gevaar. Geraken alle gezinsleden veilig op hun eindbestemming?