Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Mozart was op zijn best in Hoeilaart (videofragmenten + fotoalbum)

woensdag 29 apr 2015
play video

Mozart en Hoeilaart hebben wat met elkaar. Misschien herinner je je nog wel het zeer succescvolle Mozartconcert ter gelegenheid van de opening van het Druivenfestival 1991 met niet minder dan 1300 toeschouwers. Of het prachtige Requiem in 1994 in de Sint-Clemenskerk, of de Mozart trilogie in 2006 ... Samen met Cantuva organiseerde het Davidsfonds vorige zaterdag een nieuwe "Mozart in Hoeilaart" met alweer een mooi programma en een schitterende uitvoering. Hoeilander.be filmde het concert en biedt je graag enkele fragmenten aan. Veel kijk- en luisterplezier.

Met het vocaal ensemble Cantuva en het strijkkwarter Chapelle de Lorraine. Tenor: Teun Michiels en bas: Kristof Van Huffel.Pianoforte: Katrien Vercauter.Concertmeester: Bert Van Laethem.Algemene leiding: Marc Verboomen.Organisatie: Davidsfonds & Cantuva.

Video: JanVA

Foto's: Ghislain Goossens