Nerorock maakt hoofdvogels bekend!

zaterdag 09 jun 2018

Vrijdag verwelkomde het team van Nerorock de hardwerkende mensen op de jaarlijkse Afterwork in het GC Felix Sohie. De Hoeilaartse gin ‘Ginetical’ werd gesmaakt en mensen konden op een plezierige manier het weekend inzetten.  Maar dat was niet al wat er gebeuren stond. Op voorhand kondigde Nerorock al aan dat ze hun headliner en opener van Nerorock 2018 zouden prijsgeven. En ze stelden niet teleur! 

Laura Tesoro mag ondertussen al niet meer onbekend in de oren klinken. Met haar deelname aan het Eurosongfestival in 2016 heeft ze zichzelf op de kaart gezet. Ondertussen heeft ze een dansbaar repertoire dat ideaal is om de dag te starten! 

Over straffe madammen gesproken. De headliner van Nerorock op het Druivenfestival is er zowat de aanvoerder van! Als we haar omschrijven als ‘de grote winnares van de MIA’s’ zou er al een belletje moeten rinkelen. Sinds 2012 klinkt haar soulvolle stem door menig boxen en heeft ze meer en meer mensen overtuigd met haar krachtige songteksten. Coely kwam, zag en overwon de muziekscene, alsook de Nerorock-affiche! 

Wij zijn benieuwd wat Nerorock nog verder uit hun programmatiehoed tovert. Maar dit is alvast een zeer sterk begin! 

Meer info?

www.facebook.com/nerorock

www.nerorock.be